Personal training

V-wings personal trainingWilt u personal training volgen van een professioneel atleet en ervaren artiest? Wij bieden verschillende pakketten aan waarin u o.a. keuze heeft uit diverse trainingsmethodes. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een pakket is die bij uw doelstelling past!

Niet alleen stimuleren en ontwikkelen wij uw fysieke mogelijkheden ook versterken wij u op mentaal vlak door het overdragen van onze visie, waarin uw gezondheid centraal staat.

Achtergrond:

Vanuit zijn jarenlange ervaring als turner en later professioneel freerunner wilt Vincent J. Watson zijn kennis en ervaring overdragen aan mensen die zijn hulp kunnen gebruiken.

Vincent groeide o.a. op met zijn vader Marlon Watson die proffesioneel bodybuilder is geweest en grote titels op zijn naam heeft staan. Zo is hij in 1998 Nederlands kampioen  bodybuilding geweest en behaalde hij in 2009 verschillende podium prijzen op internationale wedstrijden.
Marlon Watson (1998)

Door de theoretische kennis en praktijkervaring die Vincent heeft meegekregen met een vader als bodybuilder beschikte hij in combinatie met zijn eigen sportachtergrond al vroeg over voldoende anatomische kennis.
Later volgende hij ook nog een sportopleiding.

Onze trainingen kunnen worden gevolgd op de volgende skills:

Fitness
Freerunning
Parkour

Heeft u interesse in onze trainingen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!